Tip Hangatkan Seks Suam-Suam Kuku
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
tip-hangatkan-seks-suam-suam-kuku

Tip Hangatkan Seks Suam-Suam Kuku

Sedikit garam dan rempah boleh menaikkan rasa serta aroma sesuatu hidangan, begitu juga dengan seks vanila! Tiba masa kamu lupakan seks suam-suam kuku dan dapatkan seks yang buat tanganmu mencengkam.

 

Foto: Shutterstock.com

Sebaik saja kamu dengar ungkapan, “Aku terima nikahnya,” kamu bakal habiskan sepanjang hidup – termasuk hubungan seks – bersama suamimu! Ramai beranggapan tempoh perkahwinan yang lama dan matang boleh mengubah kehidupan seksual menjadi membosankan. Cosmo kongsi lapan cara mudah untuk kamu ubah vanilla sex kepada oh-so-flavourful-sex!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

1) CUBA SEXTING

Buat suami kamu tersipu-sipu malu dengan menghantar mesej erotik kepadanya. Being turned on in public is thrilling, dan pelan seksi boleh dirancang selepas itu. Tapi pastikan kamu berbincang dengan suami perihal sexting terlebih dahulu. Tidak percaya pada teknologi? Tinggalkan saja nota seksi di dalam beg galas atau poket seluar suami kamu.

 

2) TURN IT UP!

Lupakan posisi biasa! Melakukan seks dalam posisi berdiri memberi satu dinamik yang sama sekali berbeza. Sama ada kamu berdiri membelakangkan dinding ataupun menghadapnya, fresh angles can hit new sweet spots. Jika kamu dan suami tidak miliki kebolehan fizikal untuk lakukannya, kamu boleh cuba bereksperimen dengan sudut berbeza. Apa kata letakkan bantal di bawah badan? Cuba dulu!

 

3) PERLAHANKAN AKSI

Cuba sentuh atau thrusting dengan perlahan. Setiap gerakan akan menjadi lebih intimate dan menggoda, dan apabila kamu mula speed it up, ia akan jadi lebih memberahikan. Pastikan kamu dan suami mengambil masa secukupnya untuk sesi foreplay dan tidak tergesa-gesa untuk beraksi. Build it up first.

 

4) MANDI BERSAMA

Bukan saja jimat air (yiks!), tapi mandi bersama boleh mengeratkan lagi hubungan seksual kamu bersama suami. Ia sekali gus membersihkan tubuh sebelum sesi hangat di kamar. Mahu jadi lebih daring dan nakal? Cuba mandi buih bersama suami dan usai mandi, sapukan losen pada tubuh satu sama lain selepas itu.

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert