FUN FEARLESS LIFE 2018 - We Really Had Fun!
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

FUN FEARLESS LIFE 2018 – We Really Had Fun!

Berlangsung di New World Hotel Petaling Jaya pada 11 Ogos lalu, acara Fun Fearless Life 2018 meriah dengan kehadiran lebih 300 pembaca setia atau #Cosmoholics!

Terima kasih kepada penaja utama – Laneige Malaysia, rakan media – Hurr TV, penaja lokasi – New World Hotel Petaling Jaya serta event partners seperti Stailoz, Myfizro, Guavapass dan Get It Beauty Academy. Acara FFL 2018 juga dihoskan oleh Nana Mahazan buat tahun ketiga. She’s the best! Thanks girl

Diadakan buat kali ketiga berturut-turut, FFL 2018 membariskan speakers dan barisan selebriti popular seperti Elfira Loy, Siti Saleha, Nana Al-Haleq, pengasas Mimpi Kita – Nurul Zulkifli, serta buat pertama kalinya Cosmo tampilkan selebriti lelaki untuk segmen Love and Men bersama Aiman Hakim, Fikry Ibrahim juga Naim Daniel yang menghiburkan pembaca dengan nyanyian merdunya.

Jom check out beberapa foto sepanjang acara berlansgsung.

Prev1 of 21
Use your ← → (arrow) keys to browse

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness