Vakum Robotik Dengan Inovasi Terbaru Yang Memudahkan Kerja Kamu!
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Vakum Robotik Dengan Inovasi Terbaru Yang Memudahkan Kerja Kamu!

Vakum ataupun penyedut hampagas merupakan peralatan elektronik yang memudahkan kerja membersihkan rumah. Oleh kerana ia adalah antara peralatan elektronik yang menerima permintaan tinggi, Neatsvor dan A&S tampil dengan rangkaian pembersih Vakum Robotik Neatsvor dengan inovasi canggih yang menjadikan aktiviti membersih rumah lebih mudah!
Barisan influencer yang hadir di majlis pelancaran produk.

Dilengkapi dengan teknologi kecekapan pembuatan, ia boleh melakukan lebih daripada membersihkan ruang yang kotor dan berhabuk. “Kami berbangga kerana diberi kesempatan untuk memperkenalkan A&S oleh Pembersih Vakum Robotik Neatsvor selepas kejayaannya di China dan beberapa negara lain. Kami percaya bahawa A&S oleh Pembersih Vakum Robotik Neatsvor akan menyenangkan kerja-kerja di rumah,” kata YC Ng, Ketua Pegawai Eksekutif A&S Distribution Sdn. Bhd, Malaysia.

Selebriti Taiwan, Mark Siwat

A&S oleh Pembersih Vakum Robotik Neatsvor, yang dilancarkan baru-baru, datang dalam dua model; A & S oleh Neatsvor V390 Robotic Cleaner Robot dan A & S oleh Neatsvor X500 Robotic Cleaner Vacuum. Kedua-duanya adalah pembersih vakum robot pelbagai fungsi yang sangat berkesan.

Dilengkapi dengan ciri-ciri membersih ruang yang hebat, A&S oleh Neatsvor Pembersih Vakum Robot V390 mampu mengubah kuasa sedutan secara automatik, mengikut mod pembersihan yang berbeza. Malah ia juga memiliki berat yang ringan sekitar 2.5kg serta mempunyai kawalan WiFi dan pengecasan automatik.

A&S oleh Neatsvor Pembersih Vakum Robot V390

Sementara itu, A&S oleh Neatsvor Pembersih Vakum Robot X500 memiliki empat mod pembersihan yang direka untuk memenuhi keperluan yang berbeza. Ianya boleh dikawal dengan menggunakan aplikasi ataupun alat kawalan jauh. Ciri-cirinya termasuklah menyapu atau penyeret pintar, persamaan mop, kuasa sedutan yang kuat, perancangan pintar dan kawalan WiFi. Kedua-dua pembersih vakum mempunyai kapasiti 600ml kotak debu.

A&S oleh Neatsvor Pembersih Vakum Robot X500

Selain itu, A&S juga akan melancarkan A&S Pembersih Vakum Tangan Tanpa Kord S100 dan A&S Pembersih Tanpa Kord Cleany A100. A&S Pembersih Tanpa Kord Cleany A100, yang beratnya lebih kurang 1.41 kg, mempunyai ciri-ciri seperti kuasa sedutan yang kuat (sekitar 8,000 Pa), pembersihan satu kunci, fungsi sentuhan, penapis HEPA, dan tanpa kord.

Manakala, A&S Pembersih Tanpa Kord Cleany S100 boleh diposisikan dengan baik dalam keadaan lurus bagi menyeimbangkan berat yang optimum dan mudah dialihkan. Seberat 1.42 kg, ia dilengkapi penapisan mesin HEPA keseluruhan dan sedutan yang kuat, lebih kurang 20,000 Pa. untuk membersihkan di mana sahaja.

Info lanjut, layari kedai A&S di Lazada atau klik Facebook A&S Disty

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness