Undi Cosmo Digital Babes 2016 Kegemaranmu!
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Undi Cosmo Digital Babes 2016 Kegemaranmu!

Dalam edisi September 2016, Cosmo memaparkan beberapa calon penggiat media sosial terkemuka yang begitu tech-savvy di Malaysia. Kini, kami memberi peluang kepada kamu pula untuk memilih #Cosmodigitalbabes2016 kegemaranmu!

 

Cosmo tampilkan 22 social media influencers yang telah disenarai pendek seperti di bawah untuk kamu undi berdasarkan tema edisi September iaitu THE IT GIRL! Cosmo pasti ada di antara kamu yang gemar mengikuti perkembangan daripada #Cosmodigitalbabes2016 dan teruja melihat mereka menjadi antara yang paling berpengaruh untuk dijadikan inspirasi tidak kira dari segi kecantikan, fesyen, gaya hidup dan sebagainya!

Pilih senarai calon yang mempunyai stail, pesonaliti menarik, berkarisma dan sebagainya! Setiap undian kamu penting buat Cosmo. Layari www.cosmopolitan.my bermula 1 hingga 26 September 2016 untuk mengundi influencers pilihanmu dan kamu berpeluang memenangi hadiah dan beg cenderahati menarik daripada Cosmo. Apa tunggu lagi, undi sekarang!

 

Calon-calonnya…

2bf6Y1472715185_Easy-Resize.com

 

Please select a valid form

 

SYARAT PENYERTAAN

  • Borang yang lewat dihantar, tidak lengkap dan tidak jelas tidak akan dilayan.
  • Setiap penyertaan hendaklah diterima sebelum 26 September 2016
  • Kakitangan dan ahli keluarga terdekat Blu Inc Media dan penaja tidak dibenarkan mengambil bahagian di dalam pengundian ini

 

HADIAH BUAT PEMENANG #COSMODIGITALBABES2016:

1 x Hadiah Utama  – Pemenang akan menerima Acer Revo One Hello Kitty Edition bernilai RM2099!

– Acer Revo One edisi Hello Kitty ini cukup comel dan menerima beberapa pengiktirafan, dengan ikon Hello Kitty pada latar belakang merah jambu.

– Acer Revo One edisi Hello Kitty dipakejkan bersama papan kekunci dan tetikus yang sedondon.

– Acer Revo One edisi Hello Kitty ini sesuai untuk kegunaan hiburan digital dan perkongsian multimedia dengan audio dan video berkualiti tinggi.

 

HADIAH BUAT PENGUNDI:

1 x Hadiah Utama – Beg cenderahati daripada Shokubutsu bernilai RM500.

3 x Hadiah Cenderahati – 3 pengundi akan dipilih secara rawak untuk memenangi beg cenderahati daripada Shokubutsu & Cosmo bernilai RM200.

 

A woman who always smiles. And can be very scary if you drive her mad. Selalu percaya kepada prinsip, Execution Is King. Sedang obses ‘bikin’ badan sebab tiada yang lebih menggembirakan setiap wanita bila mereka tampil sihat dan ONS. Lepas dah cantik, inilah masanya ‘tayang’ dengan menggembara. Mahu terbang sebanyak negara yang mungkin kerana… life is an adventure! I agree to live life like there’s no tomorrow.

Editor