Tip Untuk Sesi Intim Lebih Lama... - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Tip Untuk Sesi Intim Lebih Lama...

Tip Untuk Sesi Intim Lebih Lama…

Kajian oleh SaucyDates.com mendapati rata-rata wanita berharap pasangannya dapat bertahan selama 25 minit ketika ‘bersama’. Kebanyakan lelaki tak mampu bertahan selama itu, tapi tak bermakna kalian tak boleh berusaha. Cosmo kongsi tip sesi intim supaya bertahan lebih lama.

Foto: Shutterstock.com

 

  • Ketika sesi intim, jangan cepat- cepat mahu habis! Cuba panaskan badan dulu dengan sentuhan mesra dan cumbuan berahi. Teknik mula dan berhenti sangat berguna untuk melambatkan orgasma suami. Caranya: Apabila suami hampir mencapai klimaks, berhenti memberi rangsangan. Kemudian sambung kembali…
  • Seks adalah aktiviti yang membakar kalori, jadi ia memerlukan banyak tenaga dan stamina. Jika mahu sesi lebih lama, sudah tiba masa kamu dan pasangan jadi sihat bersama-sama. Nak tubuh sihat kenalah bermula dengan senaman.
  • Makanan boleh dijadikan senjata untuk meningkatkan stamina. Antara yang disarankan oleh pakar adalah beri biru kerana ia mengandungi pelbagai vitamin dan nutrien. Makanan lain boleh dicuba adalah bijirin dan roti.
  • Hubungan seks adalah aktiviti yang mampu membakar kalori. Jadi, ia memerlukan banyak tenaga dan stamina. Jika  nak sesi berintiman yang lebih lama, sudah tiba masanya untuk kamu  dan pasangan jadi sihat sama-sama. Nak sihat, tak lain tak bukan kena bersenam secara rutin.

 

 

Tubuh saja genit, tapi suara saya satu dewan boleh dengar (macam tertelan speaker!). Seorang yang periang dan suka record diri sendiri memasak, sesuailah dengan column saya – Lifestylist. Lavish holiday is so me. Nampak macam manja tapi can get the job done. Saya kaki karaoke dan orang kata suara saya seperti Ning Baizura. When it comes to navigation, I am the best!

Lifestylist