Throwback Foto - Foto Gaun Ikonik Rekaan Datuk Rizalman
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Throwback Foto Gaun Ikonik Rekaan Datuk Rizalman

Dunia fesyen tempatan cukup sinonim dengan Datuk Rizalman. Berkecimpung hampir 30 tahun dalam industri fesyen, dia diangkat sebagai antara ikon fesyen terbaik Malaysia.

Jujur dengan sebab pengundurannya dalam sebagai pereka fesyen, Rizalman, 49, mengakui dia mahu menumpukan perhatian kepada ibadah di saat usia semakin meingkat.

“Kematian beberapa teman membuatkan saya terkesan dan terfikir bahawa Allah boleh saja mengambil nyawa kita pada bila-bila masa. Saya takut tidak bersedia apabila dijemput oleh Allah. Saya mahu pergi dalam keadaan bersedia. Pengunduran ini adalah pelan persiapan saya untuk menghadapi hari kemudian,” kata Rizalman.

Prev1 of 7
Use your ← → (arrow) keys to browse
Gaun rekaan Rizalman untuk Neelofa ketika menghadiri Influencer Awards 2019 di Monaco. Neelofa menang trofi kategori Entrepreneur.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness