The Sneakers You Should Cop Now - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

The Sneakers You Should Cop Now

Sneakers yang mesti kamu miliki…sekarang!

SKECHERS tampil dengan rekaan retro sporty terbaru untuk koleksi Energy Shoes yang diperbuat daripada material kulit lembut. Perincian teliti seperti esen jahitan dan logo SKX dijahit sulam di bahagian tepi serta logo SKECHERS sport di hujung dan lidah kasut. Setiap langkah juga menjadi lebih selesa kerana bahagian dalam kasut dilapisi fabrik mesh lembut dan cushioned comfort insole. Bukan itu sahaja, sokongan serapan kejutan di bahagian tengah tapak juga meningkatkan tahap keselesaan apabila berjalan mahupun ketika melakukan aktiviti sukan. Jika kamu peminat tegar kasut SKECHERS Energy, jangan terlepas untuk dapatkannya sekarang!

Koleksi Skechers Energy series boleh didapati di stor SKECHERS terpilih seluruh Malaysia dengan harga retail RM399.

WayV Duta SKECHERS Energy 2020

WayV adalahChinese boy group yang merupakan unit China-based kumpulan South Korea NCT. Kumpulan WayV terdiri daripada tujuh ahli:
Kun, Ten, Winwin, Lucas, Xiaojun, Hendery, dan Yangyang.

Seorang fashion enthusiast. OOTD is my ‘thang’. Akan ‘serang’ dessert corner dulu bila pergi ke bufet. Suka menonton rancangan memasak dan RuPaul’s Drag Race. Nampak lembut tapi sebenarnya fierce! Quote kegemaran? “Life is too short to wear boring clothes”, so have fun with it!

Fashion Diva