Terokai Budaya Dan Sejarah Kota Milan, Itali - Page 10 of 10 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Terokai Budaya Dan Sejarah Kota Milan, Itali

Terletak di tengah ibu kota fesyen dunia, NH Collection Milano President adalah spot sempurna untuk penginapan kamu. Berdekatan dengan tempat tarikan pelancong terkenal di bandar ini, lokasinya mengasyikkan dan  sangat sesuai untuk kamu yang ingin terokai tarikan budaya dan suasana unik di bandar.

10 of 10Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Berbasikal lebih menyeronokkan di kota Milan. Ia mudah, praktikal dan ekologi. Cuaca sejuk buat kamu tak rasa penat sambil nikmati. Lokasi strategik hotel ini membolehkan kamu melawat monumen utama, taman dan kawasan kejiranan di bandar. Perkhidmatan basikal disediakan setiap hari dan tertakluk kepada ketersediaan basikal. Hubungi kaunter penyambut tetamu untuk mendapatkan maklumat lanjut.

 

Foto: NH Collection Milano

Tubuh saja genit, tapi suara saya satu dewan boleh dengar (macam tertelan speaker!). Seorang yang periang dan suka record diri sendiri memasak, sesuailah dengan column saya – Lifestylist. Lavish holiday is so me. Nampak macam manja tapi can get the job done. Saya kaki karaoke dan orang kata suara saya seperti Ning Baizura. When it comes to navigation, I am the best!

Lifestylist