Tampil Flawless Di Hari Persandingan Kamu #InspirasiCinta
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Tampil Flawless Di Hari Persandingan Kamu #InspirasiCinta

Every bride is the star of her wedding! Tumpuan utama perlu diberikan kepada sang pengantin dan True Island Alaska Aqua boleh membantu bakal pengantin tampak berseri.

Majlis perkahwinan yang indah dan sempurna adalah impian setiap wanita kerana ia akan menjadi kenangan seumur hidup. Selain persiapan kenduri, kulit wajah juga memerlukan persiapan yang rapi.

Wajah yang sihat dan berseri akan menyerlahkan lagi penampilan kamu menjelang hari bahagia. Oleh itu, penggunaan produk penjagaan wajah yang sesuai amat penting.

True Island Alaska Aqua adalah produk kecantikan yang diperbuat di Korea yang dirumuskan tanpa paraben, talc, triclosan dan minyak mineral. Rangkaian ini terdiri daripada pencuci muka, toner, krim dan masker yang mengandungi air glasier dari Alaska dan bahan semula jadi yang baik untuk kulit kombinasi, berminyak dan sensitif.

Ikuti langkah demi langkah cara penggunaan dan khasiatnya buat kulit wajah kamu

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

True Island Alaska Aqua Cleansing Foam, 100 ml, RM55

Pembersih berbusa ini mengandungi Alaskan Glacier Water yang berfungsi menguatkan pelindung kulit dan menghilangkan kekotoran dalam liang pori dengan setiap basuhan.

Hanya perlukan jumlah yang kecil untuk mendapatkan tekstur buih yang banyak, kemudian bilas bersih tanpa mengeringkan kulit kamu dan memastikan kulit sentiasa lembut dan licin.

Tekstur buih yang lembut membantu untuk mengekalkan kulit yang berseri tanpa ketegangan selepas pembersihan.

Asid hyaluronik pula membantu untuk meningkatkan tahap penghidratan kulit dan mengunci kelembapan dalam kulit wajah dan menjadikan kulit lebih segar, bersih dan lembut.

Cara Penggunaan: Selepas menanggalkan solekan, lembapkan wajah dan tangan dengan air suam. Sapukan pembersih buih pada tangan dan gosokkan sehingga ia berbuih. Urut perlahan-lahan ke muka dengan menggunakan gerakan bulat. Bilas dengan teliti.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness