Tahun Baru Cina Yang Ong! Ong! Ong! - Page 3 of 7 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Tahun Baru Cina Yang Ong! Ong! Ong!

Koleksi himpunan produk kecantikan edisi terhad Tahun Baru Cina 2020 ini!

Adakah ini tahun kamu? Tahun tikus tetapi bukan sebarang tikus - Metal Rat. Menurut ramalan, mereka yang lahir dalam tahun tikus akan mendapat keberuntungan serta kekayaan juga kejayaan dalam kerjaya pada 2020 ini. Untunglah tikus-tikus sekalian. Jadi bolehlah belikan kami yang bukan lahir pada tahun tikus ni all these lovely pretty things? Pleaseee...

 

3 of 7
Use your ← → (arrow) keys to browse

ETUDE HOUSE X TOM & JERRY: LUCKY TOGETHER 2020

Jerry memang tikus yang bernasib baik. Berpuluh tahun Tom kejar masih tak dapat-dapat lagi! Tapi tahun ini mereka berdua lucky bersama-sama dalam koleksi edisi terhad comel ni! Daripada penjagaan tubuh, kulit hingga solekan, kamu akan lihat pelbagai ekspresi wajah Tom & Jerry yang comel. Untuk solekan, koleksi Tom menampilkan warna-warna sejuk sementara Jerry membariskan warna-warna hangat.

Pertama kali berjumpa orang akan ingat saya garang (memang pun!) dan sombong (langsung tak!)… Tapi bila buka mulut, semua ‘hancur’. Beauty is my passion but I keep me natural most of the time. Menyanyi dalam kereta adalah terapi saya. I love music and travelling, jadi sila ajak saya jalan-jalan. Jangan serabutkan otak dengan perkara negatif, belajar untuk ‘let it gooo, let it gooo…’, kamu akan menjadi seorang yang lebih bahagia.

Beauty Guru