Tafsir Peribadi Teman Lelaki Kamu Melalui Jambangnya
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Tafsir Peribadi Teman Lelaki Kamu Melalui Jambangnya

Tafsir Peribadi Teman Lelaki Kamu Melalui Jambangnya

Bila ditenung lama-lama, janggut dan jambang sebenarnya agak seksi…dan ia mendedahkan sisi lain jejaka kamu.
Decode His Beard

1. The Undergrowth

Janggut dengan sideburns dan bahagian upper-chin yang rapi. Jejaka begini suka memberontak menerusi perbuatan dan sukakan cabaran. Sudah tentu si dia suka tanya soalan yang buat kamu gemuruh.

2. The Baby Stubble

Jejaka yang sukakan stail begini adalah jenis easy going dan carefree. Dalam diam, si dia juga ada prinsip hidup yang kuat.

3. The Chin Fro

Si dia agak malas untuk rapikan janggut dan selesa tampak serabai. Dia suka berparti dan Cosmo rasa bukanlah jejaka yang sesuai untuk kamu. Dia juga lebih suka lepak with the boys.

4. The Dreaded Goatee

Jambang gaya ini kena selalu trim dan si dia punyai hati yang baik. Semestinya dia boleh handle wanita jenis highmaintenance.

5. The Disappering Act

Perangai childish masih memainkan peranan besar dalam hidupnya. Si dia tak berminat untuk jalinkan hubungan serius dengan kamu.

A woman who always smiles. And can be very scary if you drive her mad. Selalu percaya kepada prinsip, Execution Is King. Sedang obses ‘bikin’ badan sebab tiada yang lebih menggembirakan setiap wanita bila mereka tampil sihat dan ONS. Lepas dah cantik, inilah masanya ‘tayang’ dengan menggembara. Mahu terbang sebanyak negara yang mungkin kerana… life is an adventure! I agree to live life like there’s no tomorrow.

Editor