Supermodel Terkenal, Joey King Bersuamikan Lelaki Transgender
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Supermodel Terkenal, Joey King Bersuamikan Lelaki Transgender

Supermodel terkenal yang juga juri Asia’s Next Top Model, Joey Mead King menerima pelbagai kritikan selepas membenarkan suaminya, Ian King menukar jantina kepada perempuan.

Paling membuatkan ramai keliru, Joey dan Ian masih lagi hidup bersama sebagai pasangan suami isteri, walaupun Ian King kini adalah transgender. Bagaimana kehidupan rumah tangga mereka selepas perubahan itu? Apa yang membuatkan Joey masih menerima Ian walaupun lelaki itu kini bukan lagi seorang lelaki sejati?

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Bagaimana ia bermula?

Ian King merasakan dia sepatutnya dilahirkan sebagai seorang wanita sejak dari kecil. Ketika kecil, dia sering memakai pakaian pembantu rumahnya secara senyap. Isterinya Joey Mead, adalah juga rakan baiknya dan dia sering berkongsi cerita mengenai perkara itu dengan Joey. Joey bagaimanapun tidak kisah dengan perkara itu dan mereka membuat keputusan untuk berkahwin. Tetapi Ian merasakan dia seperti menipu diri sendiri dan berbincang dengan Joey untuk menukar jantina. Guess what? Joey memberikan 100% sokongan dan mengalakkan suaminya untuk melakukan apa sahaja yang membuatkan dia gembira.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness