Sri Panwa Phuket - Resort Pilihan Selebriti Antarabangsa
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Sri Panwa Phuket – Resort Pilihan Selebriti Antarabangsa

What’s good in Phuket? Menurut Mr Google, Phuket tersenarai sebagai antara pulau yang berbaloi untuk kamu laburkan duit bercuti ke sana. But Cosmo has found something way more fabulous than that!

Pertama sekali jika kamu mahu bercuti ke mana-mana lokasi, tentu sekali penginapan adalah antara perkara penting yang perlu difikirkan. Cosmo berangan untuk menginap di sebuah lokasi mewah, penuh privasi, bertaraf lima bintang dan memiliki private beach sendiri. Then along came Sri Panwa Phuket…

Tak perlu Cosmo terangkan perjalanan dari KL – Phuket kerana ia terlalu klise dan kamu sendiri boleh lakukan carian di Internet. Skip that. Pengalaman menginap di salah sebuah resort hebat, popular di Phuket dan menjadi pilihan selebriti antarabangsa, itu lebih penting untuk kamu ketahui. Kan?

Prev1 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

First of all, the service in Sri Panwa is one of the best services you will ever experience. Oleh kerana Sri Panwa berkeluasan 40 ekar, tetamu dibawa menaiki tuk tuk ke bilik masing-masing. Suasana yang damai dan menghijau, Cosmo berasa seperti berada di dalam hutan tropika yang setiap momen disana adalah insta-worthy! 

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness