Shopping FashionValet di Instagram dan Facebook! - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Shopping FashionValet di Instagram dan Facebook!

Shopping online has never been easier!

shoplynks_LP2-01

Sebagai platform membeli-belah secara online, FashionValet (juga dikenali sebagai FV) cukup aktif dalam media sosial demi berhubung dan interaksi bersama 445 ribu followers mereka. Disebabkan bilangan followers yang cukup memberangsangkan, FV mahu menyediakan cara yang lebih efisyen untuk online shopping. Kuasa membeli jadi lebih lancar dan hassle-free, dengan hanya meninggalkan komen kala melayari newsfeed. Ya, semudah itu sahaja!

So how does it work? Dengan pelbagai produk yang dimuat naik setiap hari, pelanggan boleh terus membeli produk tersebut sebaik sahaja ia muncul di newsfeed. Langkah pertama adalah dengan menyambung ke @Shoplynks (hanya dilakukan sekali sahaja). Selepas itu tinggalkan komen #buy (produk) (saiz) di post FV yang mempunyai tag shopping. Hash tag tersebut adalah auto-captured dan pelanggan secara automatiknya akan menghantar email atau sms dengan link pembayaran selamat dan mobile-friendly serta mampu menjejaki pesanan mereka sehinggalah ia tiba.

Jadi tunggu apa lagi, shop away!

Seorang fashion enthusiast. OOTD is my ‘thang’. Akan ‘serang’ dessert corner dulu bila pergi ke bufet. Suka menonton rancangan memasak dan RuPaul’s Drag Race. Nampak lembut tapi sebenarnya fierce! Quote kegemaran? “Life is too short to wear boring clothes”, so have fun with it!

Fashion Diva