Senarai Selebriti Yang Menyumbang Derma Untuk Kebakaran Hutan Di Australia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Senarai Selebriti Yang Menyumbang Untuk Kebakaran Hutan Di Australia

Kebakaran hutan di Australia telah memberi kesan kepada seluruh dunia. Pelbagai bantuan dihulurkan daripada negara jiran dan rakyat Australia sendiri membantu menyelamatkan haiwan liar yang terancam.

Selebriti popular juga turut menghulurkan bantuan dengan menderma wang tunai sehingga jutaan dolar Amerika. Malah ada beberapa yang menganjurkan acara dengan mengumpul dana untuk membantu insiden paling teruk pernah berlaku di Australia itu. Jom check out senarai selebriti yang telah membantu mendermakan wang. From the bottom of our hearts, thank you so much!

2 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

PINK – 500,000 US DOLLAR
Pink adalah selebriti Hollywood pertama yang menderma. Pink dilaporkan kerap ke Australia untuk acara nyanyian dan konsert dilaporkan lebih popular disana berbanding di Amerika. Pink menderma terus ke jabatan penyelamat Australia pada 4 Januari lalu.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness