Senarai Individu Terkenal Yang Dijangkiti COVID-19
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Senarai Individu Terkenal Yang Dijangkiti COVID-19

Laporan perubatan dunia baru saja mengemas kini data mengenai COVID-19. Ia menunjukkan sehingga kini terdapat 169,615 kes dilaporkan di seluruh dunia melibatkan lebih 6,500 kematian dan lebih 77, 776 pesakit telah disahkan sembuh serta bebas jangkitan.

China, Itali dan Iran mencatatkan kes jangkitan paling tinggi dan Malaysia pula dilaporkan menjadi negara Asia Tenggara dengan jangkitan paling tinggi iaitu sebanyak 428 kes.

Jangkitan COVID-19 tidak mengenal siapa, kerana beberapa individu terkenal disahkan telah dijangkiti. Bagaimanapun mereka menjalankan tanggungjawab dengan melakukan kuarantin diri. Cosmo senaraikan individu terkenal yang telah disahkan dijangkiti serta apakah langkah yang dilakukan oleh mereka?

Featured image: Photographed by Norman Jean Roy, Vogue

Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

TOM HANKS

Tom Hanks dan isterinya, Rita Wilson membuat pengumuman di Instagram yang mereka disahkan dijangkiti COVID-19 ketika menjalani penggambaran filem di Australia.

https://www.instagram.com/p/B9qBEyjJu4B/

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness