Resipi Jus Detoks Mudah, Sihat & Bernutrisi - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Resipi Jus Detoks Mudah, Sihat & Bernutrisi

Resipi Jus Detoks Mudah, Sihat & Bernutrisi

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse
Juicing all day everyday! Tahukah kamu minum jus setiap pagi boleh bantu detoks sekali gus memberi manfaat kepada tubuh? Sama ada kamu mahu detoks atau sekadar nutrisi daripada buah-buahan serta sayuran, Cosmo kongsikan tiga resipi jus sihat yang menyubur dan menghilangkan toksin daripada badan kamu.

Resipi Jus Detoks Mudah, Sihat & Bernutrisi

Foto: Depositphotos

TIP COSMO! Waktu terbaik untuk minum jus detoks adalah ketika perut kosong (sekurang-kurangnya setengah jam sebelum makan). Ketika lapar, perut akan menyerap apa jua yang kamu makan atau minum. Jika kamu minum jus sihat dan bernutrisi, tubuh akan menyerap semuanya dengan pantas dan efektif.

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor