Rangkaian Wangian Selebriti Yang Berbaloi Untuk Dicuba
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Rangkaian Wangian Selebriti Yang Berbaloi Untuk Dicuba

Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Bukan kulit wajah saja kamu perlu jaga, tapi haruman badan juga penting. Jangan nanti muka dah cantik tapi badan berbau….eww!

 

Kalau kamu rasa memakai wangian tidak seberapa penting, well you are wrong! Haruman memainkan peranan penting dalam penampilan dan merupakan salah satu daya tarikan. Pasti kamu pernah lalu sebelah seseorang dan terfikir,”Wanginya perfume dia!”. Yes, haruman juga adalah satu satu tarikan yang penting untuk first impression. Sekarang terdapat banyak wangian di pasaran  yang boleh kamu dapatkan termasuk cologne dan body mist. Daripada haruman menyegarkan, girly, strong, flowery, fruity dan sexy, semuanya ada! Pilih saja mana satu kegemaranmu.

Ramai selebriti sekarang juga sudah mengeluarkan jenama minyak wangi sendiri, ia bagaikan sudah menjadi trend di kalangan selebriti lokal mahupun antarabangsa. Cosmo bariskan antara perfume line selebriti yang kamu patut cuba.

Saya seorang yang easy-going and make-up enthusiast. Saya obses dengan bronzer! Jika kamu nampak saya sedang ‘usha’ kamu di tempat awam, jangan risau – I’m just admiring your make-up. Saya juga pencinta haiwan lebih-lebih lagi kucing. Bila tidak menulis, saya suka tonton all my favorite series seperti Sex and The City dan Gossip Girl (duh, of course!).

Celebrity Stalker