Rahsia Hubungan Seks Di Sebalik Zodiak Kamu - Page 9 of 12 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Rahsia Hubungan Seks Di Sebalik Zodiak Kamu

Rahsia Hubungan Seks Di Sebalik Zodiak Kamu

Just admit it, kita semua suka baca astrologi walaupun tahu ia bukanlah seratus peratus benar. Selalunya kamu pasti akan terus lihat tentang personaliti, perhubungan, kerjaya dan kewangan tapi tahukah kamu sebenarnya astrologi dan seks juga berkait rapat? Ketahui rahsia ranjang kamu dan suami mengikut zodiak kalian.

Foto: Nick Onken

9 of 12
Use your ← → (arrow) keys to browse

 

GADIS SAGITTARIUS

Experimentation is a Sagittarius girl’s best friend. Lagipun, kamu terkenal dengan sifat yang sangat seksual. Kamu tidak takut untuk bereksperimen dengan posisi baru yang tidak pernah dicuba sebelum ini.

 

JEJAKA SAGITTARIUS

Jejaka Sagittarius adalah seorang yang tidak gentar dengan cabaran dan juga perkara baru. A student by nature, jika suami kamu seorang Sagittarius, seks bersamanya tidak akan membosankan kerana dia tidak akan ulang gerakan yang sama kepadamu ataupun hanya lakukan satu posisi saja sepanjang kehidupan seksual kamu bersamanya.

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert