Rahsia Hubungan Seks Di Sebalik Zodiak Kamu - Page 7 of 12 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Rahsia Hubungan Seks Di Sebalik Zodiak Kamu

Rahsia Hubungan Seks Di Sebalik Zodiak Kamu

Just admit it, kita semua suka baca astrologi walaupun tahu ia bukanlah seratus peratus benar. Selalunya kamu pasti akan terus lihat tentang personaliti, perhubungan, kerjaya dan kewangan tapi tahukah kamu sebenarnya astrologi dan seks juga berkait rapat? Ketahui rahsia ranjang kamu dan suami mengikut zodiak kalian.

Foto: Nick Onken

7 of 12
Use your ← → (arrow) keys to browse

 

GADIS LIBRA

Kamu sering mencari faktor ‘oomph’ dalam kehidupanmu, jadi kenapa tidak cari faktor sama dalam kehidupan seks kamu? Seks terbaik untuk Libra adalah yang melibatkan simetri di mana kamu dan suami mendapat keseronokan maksimum dan berada di kedudukan yang sama.

 

JEJAKA LIBRA

The softest guy in all the zodiac signs, jika suami kamu seorang Libra, dia suka membelai kamu terlebih dahulu sebelum acara utama. Dia mahu menunjukkan perasaannya terhadap kamu terlebih dahulu sebelum kalian memasuki pelayaran menuju kenikmatan.

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert