Rahsia Hubungan Seks Di Sebalik Zodiak Kamu - Page 5 of 12 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Rahsia Hubungan Seks Di Sebalik Zodiak Kamu

Rahsia Hubungan Seks Di Sebalik Zodiak Kamu

Just admit it, kita semua suka baca astrologi walaupun tahu ia bukanlah seratus peratus benar. Selalunya kamu pasti akan terus lihat tentang personaliti, perhubungan, kerjaya dan kewangan tapi tahukah kamu sebenarnya astrologi dan seks juga berkait rapat? Ketahui rahsia ranjang kamu dan suami mengikut zodiak kalian.

Foto: Nick Onken

5 of 12
Use your ← → (arrow) keys to browse

 

GADIS LEO

Kamu sukakan perhatian dan seks yang dramatik, fun dan powerful. Tapi tidak bermaksud kamu perlu bina pentas di kamar atau pacak tiang menari untuk dapatkan seks hebat (but why not, right?). Apa yang penting, kamu mahu menjadi watak utama dalam perjalanan tersebut dan suami kamu pula sekadar watak sampingan.

 

JEJAKA LEO

Jejaka Leo sememangnya sukakan perhatian serta sesi yang berikannya adrenalin. Dia gemarkan seks yang sedikit ekstrem. Dek kerana sifat semula jadinya yang tidak sukakan kekalahan, seks bagaikan pertandingan di mana dia akan puaskan kamu terlebih dahulu sebelum mencapai kepuasan sendiri.

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert