Rahsia Hubungan Seks Di Sebalik Zodiak Kamu - Page 3 of 12 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Rahsia Hubungan Seks Di Sebalik Zodiak Kamu

Rahsia Hubungan Seks Di Sebalik Zodiak Kamu

Just admit it, kita semua suka baca astrologi walaupun tahu ia bukanlah seratus peratus benar. Selalunya kamu pasti akan terus lihat tentang personaliti, perhubungan, kerjaya dan kewangan tapi tahukah kamu sebenarnya astrologi dan seks juga berkait rapat? Ketahui rahsia ranjang kamu dan suami mengikut zodiak kalian.

Foto: Nick Onken

3 of 12
Use your ← → (arrow) keys to browse

 

GADIS GEMINI

Kehidupan seks kamu memerlukan tiga F – fun, flirty and fresh! Dikenali sebagai satu zodiak yang lincah dan playful, Gemini mudah terangsang dengan perkara menggoda. Sentuhan lembut dan manja ketika sesi Netflix and chill juga mampu naikkan radar Gemini daripada sifar ke 100 dengan pantas!

 

JEJAKA GEMINI

The most quirky guy in the zodiac! Jika suami kamu seorang Gemini, sesi seks pasti tidak akan membosankan. Jejaka Gemini juga sukakan sentuhan dan sedikit sesi teasing. Apa yang pasti, sesi itim bersamanya akan buatkan kamu rasa persis ‘highschool lovers’ dan banyak gelak tawa.

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert