Rahsia Hubungan Seks Di Sebalik Zodiak Kamu - Page 11 of 12 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Rahsia Hubungan Seks Di Sebalik Zodiak Kamu

Rahsia Hubungan Seks Di Sebalik Zodiak Kamu

Just admit it, kita semua suka baca astrologi walaupun tahu ia bukanlah seratus peratus benar. Selalunya kamu pasti akan terus lihat tentang personaliti, perhubungan, kerjaya dan kewangan tapi tahukah kamu sebenarnya astrologi dan seks juga berkait rapat? Ketahui rahsia ranjang kamu dan suami mengikut zodiak kalian.

Foto: Nick Onken

11 of 12
Use your ← → (arrow) keys to browse

 

GADIS AQUARIUS

Kamu mempunyai daya imaginasi yang tinggi di luar dan juga di dalam kamar. Dek kerana kamu sukakan fantasi, posisi di mana suami kamu mendominasi amat bersesuaian. Seks untuk Aquarius adalah yang mampu berikan mindanya bermain dengan imaginasi dan fantasi.

 

JEJAKA AQUARIUS

Tidak dinafikan jejaka Aquarius seorang yang pentingkan visual. Ini kerana visual berikan syarat kepada mindanya untuk bermain dengan fantasi serta daya imaginasinya. Jika suami kamu seorang Aquarius, dia amat menghargai a good and sexy lingerie serta role play.

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert