Rahsia Hubungan Seks Di Sebalik Zodiak Kamu - Page 10 of 12 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Rahsia Hubungan Seks Di Sebalik Zodiak Kamu

Rahsia Hubungan Seks Di Sebalik Zodiak Kamu

Just admit it, kita semua suka baca astrologi walaupun tahu ia bukanlah seratus peratus benar. Selalunya kamu pasti akan terus lihat tentang personaliti, perhubungan, kerjaya dan kewangan tapi tahukah kamu sebenarnya astrologi dan seks juga berkait rapat? Ketahui rahsia ranjang kamu dan suami mengikut zodiak kalian.

Foto: Nick Onken

10 of 12
Use your ← → (arrow) keys to browse

 

GADIS CAPRICORN

Tidak takut untuk lebihkan usaha dalam capai kenikmatan serta kepuasan seks. Jika kamu gadis Capricorn, seks terbaik untukmu adalah sesi yang lasak dan seksi kerana Capricorn adalah peminat tegar sexual pleasure. Tidak akan berhenti sehingga dapat apa yang mereka dambakan, Capricorn mampu untuk ubah apa jua situasi di kamar menjadi satu sesi yang nakal.

 

JEJAKA CAPRICORN

The ultimate lover! Jejaka Capricorn bukan saja seorang yang amat setia, tapi boleh dikatakan the god of sex! Gemarkan seks yang hangat dan passionate, jejaka Capricorn boleh ubah seks romantik menjadi dirty and naughty dalam sekelip mata. Seks bersamanya umpama roller-coaster ride. Penuh cabaran!

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert