Rahsia Hubungan Seks Di Sebalik Zodiak Kamu - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Rahsia Hubungan Seks Di Sebalik Zodiak Kamu

Rahsia Hubungan Seks Di Sebalik Zodiak Kamu

Just admit it, kita semua suka baca astrologi walaupun tahu ia bukanlah seratus peratus benar. Selalunya kamu pasti akan terus lihat tentang personaliti, perhubungan, kerjaya dan kewangan tapi tahukah kamu sebenarnya astrologi dan seks juga berkait rapat? Ketahui rahsia ranjang kamu dan suami mengikut zodiak kalian.

Foto: Nick Onken

Prev1 of 12
Use your ← → (arrow) keys to browse

GADIS ARIES

Kamu sukakan sesi quickie, keinginan yang membuak untuk berasmara tapi tidak perlukan masa yang lama. Kamu rasai lebih keseronokan daripada sesi seks yang pantas berbanding yang lain. Sebagai zodiak pertama dalam astrologi, kamu sukakan seks yang strong, hot and heavy. Kamu cepat bosan jika ia mengambil masa terlalu lama sebaliknya mahu terus ‘melompat’ kepada kenikmatan sebenar.

 

JEJAKA ARIES

Zodiak Aries memang terkenal dengan sikap yang gemarkan authority. Jika zodiak suami kamu adalah Aries, dia gemarkan sesi seks yang buatkan dia rasa berkuasa terhadap dirimu. Psst…spanking definitely included!

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert