Punca Rambut Kamu Gugur Dan Cara Atasinya
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Punca Rambut Gugur Dan Bagaimana Untuk Atasinya

Punca Rambut Kamu Gugur Dan Cara Atasinya

Prev1 of 13
Use your ← → (arrow) keys to browse
Keguguran rambut menjadi kebiasaan dalam kehidupan seharian, ia menyebabkan kamu perlu vakum setiap hari. Tapi, keguguran rambut adalah perkara normal yang akan dialami oleh setiap wanita.

Secara purata, kamu akan kehilangan 80 helai rambut setiap hari, namun jika kamu keguguran rambut dengan banyak  that things start to get a bit hairy. Kamu perlu tahu bahawa untuk mmngesan kerosakan pada rambut adalah sukar, that’s why untuk pulihkan keguguran rambut memakan masa yang lama.

Anabel Kingsley iaitu Trichologist di, di London berkongsi dengan Cosmo punca rambut gugur. Kata beliau keguguran rambut adalah [perkara biasa bagi wanita. Kajian juga menunjukkan bahawa 1 daripada tiga wanita akan mengalami keguguran rambut yang teruk. Jika kamu sendiri alaminya, don’t panic ! and find the reason first.

A woman who always smiles. And can be very scary if you drive her mad. Selalu percaya kepada prinsip, Execution Is King. Sedang obses ‘bikin’ badan sebab tiada yang lebih menggembirakan setiap wanita bila mereka tampil sihat dan ONS. Lepas dah cantik, inilah masanya ‘tayang’ dengan menggembara. Mahu terbang sebanyak negara yang mungkin kerana… life is an adventure! I agree to live life like there’s no tomorrow.

Editor