Powered By Flowers - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Powered By Flowers

Mungkinkah kamu mampu tampil cantik seperti bunga juga?

Menyempurnakan kulit dan antioksidan yang hebat, Dior Capture Totale Dream Skin Advanced 50ml, RM510 dengan bunga Longoza membantu mengaktifkan penghasilan kolagen dan elastin siang dan malam.

Penyegar dengan kelopak mawar asli di dalamnya menghidrat dan mengawal minyak pada kulit agar sentiasa seimbang. Fresh Rose Deep Hydration Facial Toner, RM205.

Sisley Izia (sebut Ijia) mengandungi haruman mawar istimewa yang hanya berbunga selama dua minggu dalam bulan Mei dan aromanya segar sitrus. Izia EDP 50ml, RM530.

Dua hingga tiga titisan minyak rambut ini akan buat rambutmu layak untuk iklan! Diperkaya dengan French rose oil ia menghidrat rambut sepenuhnya, melicinkan dan melembutkan dan kelihatan berkilau-kilauan. L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil, RM41.35.

Masalah akne dan kulit sensitif? Tenang-tenangkan keradangan kulit yang menyebabkan kamu kemerahan dan berjerawat dengan calendula dan aloe vera di dalam Kiehl’s Calendula & Aloe Soothing Hydrating Masque, RM200.

 

Pertama kali berjumpa orang akan ingat saya garang (memang pun!) dan sombong (langsung tak!)… Tapi bila buka mulut, semua ‘hancur’. Beauty is my passion but I keep me natural most of the time. Menyanyi dalam kereta adalah terapi saya. I love music and travelling, jadi sila ajak saya jalan-jalan. Jangan serabutkan otak dengan perkara negatif, belajar untuk ‘let it gooo, let it gooo…’, kamu akan menjadi seorang yang lebih bahagia.

Beauty Guru