Pillow Talk - Katakan Ayat Ini Selepas Seks
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Pillow Talk - Katakan Ayat Ini Selepas Seks

Pillow Talk – Ucapkan Ayat Magis Ini Selepas Hubungan Intim

Biasanya selepas hubungan intim, apa yang si dia mahu adalah (a) tahu sama ada kamu puas atau tidak dan (b) tidur sepuasnya. Cuba berikan ayat-ayat pujian ini kepada suamimu agar dia dapat tidur dengan lebih lena selepas sesi asmara hangat kalian!
Pillow Talk - Katakan Ayat Ini Selepas Seks
Foto: Depositphotos.com

“Tak Sangka Lidah You Bagaikan Ada Magik!”

Katakan sesuatu yang spesifik seperti ini supaya suami tahu yang dia telah berjaya beri kamu kepuasan di kamar… Dan supaya dia tahu aksi apa yang perlu dia ulangi lain kali.

“I Rasa Seronok Sangat Tadi.”

Lelaki anggap perkataan ‘menyeronokkan’ sebagai satu pujian. Tambahan ia memberi lebih kepuasan kepadanya selepas klimaks, saat hormon bercinta iaitu oksitoksin memuncak (di mana ia membuatkan si dia mahukan keintiman).

“Wow, I Tak Pernah Rasa Begitu Pun Sebelum Ini…”

Lelaki suka bila tahu yang kamu enjoy dengan apa yang dilakukannya dan tak pernah merasainya sebelum ini. Jadi beritahu suami apa kamu mahu di kamar, seperti posisi seks berbeza.

Saya seorang yang easy-going and make-up enthusiast. Saya obses dengan bronzer! Jika kamu nampak saya sedang ‘usha’ kamu di tempat awam, jangan risau – I’m just admiring your make-up. Saya juga pencinta haiwan lebih-lebih lagi kucing. Bila tidak menulis, saya suka tonton all my favorite series seperti Sex and The City dan Gossip Girl (duh, of course!).

Celebrity Stalker