Persiapkan Dirimu Untuk PKP, Sertai Webinar Percuma Terbesar Ini
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Kehidupan Selepas Covid-19: Sertai Webinar PERCUMA Terbesar Ini!

Selepas tamatnya tempoh PKP ini, kehidupan kamu pasti tidak sama lagi. Semuanya akan berubah. Pandemik ini bukan saja menyerang Malaysia bahkan seluruh dunia.

Cosmo faham pasti berbagai persoalan timbul di fikiran. What’s next after MCO? Adakah kehidupan kita akan kembali normal?

Oleh itu, Blu Inc Media bersama Comfori Sdn Bhd dan REI Group dengan bangganya membawakan satu webinar PERCUMA terbesar untuk kamu yang berminat.

Berikut adalah butiran lanjut:

Tarikh: Isnin, 27 April 2020

Masa: 2PM – 4PM

Topik yang akan dibincangkan:

  • The Great Lockdown: Adakah semuanya musnah dan gelap? Malaysia kini berada dalam masa tanpa perancangan dan dunia baru sedang dibangunkan. Apa yang boleh kamu harapkan dalam sektor ekonomi untuk jangka masa enam, 12 dan 18 bulan akan datang? Apa maksudnya ini untuk pekerjaan kamu?
  • Bersedia Untuk Masa Depan: Kamu perlu belajar semula untuk elak ketinggalan. Lengkapkan diri dengan kemahiran digital untuk tidak terlepas daripada realiti baru.
  • Masa Depan untuk Perniagaan dan Usahawan: Menjadi selesa dengan keadaan sekarang akan menjadi jalan baru untuk perniagaan dan usahawan dalam membawa usaha mereka ke tahap seterusnya. Ketahui cara untuk bersiap sedia di masa depan dan jadi pemenang.
  • Ketengahkan Jenama dan Tujuan Peribadi Kamu: Promosikan diri kamu dengan mengetahui apa yang ingin kamu katakan. Pemburu kerjaya dan bakal usahawan, belajar cara untuk menyampaikan mesej kamu ke seluruh dunia tetapi masih kekalkan kebenaran dan fokus.
  • Fikiran Lebih Penting: Cara meningkatkan hubungan kamu dengan rakan sekerja, keluarga dan rakan. Tingkatkan kualiti hidup dan cari keseimbangan. Sama ada kamu menganggur atau bekerja, kamu mesti melatih diri sekarang untuk rasa berharga dan produktif.

Siapa patut hadiri?

  1. Pekerja Profesional
  2. Pemimpin Perniagaan
  3. Usahawan atau usahawan baru
  4. Pemilik perniagaan baru yang berpotensi

Daftar sekarang! Tempat duduk adalah percuma atas dasar first come first serve! Klik pautan INI untuk mendafar.

Saya seorang yang easy-going and make-up enthusiast. Saya obses dengan bronzer! Jika kamu nampak saya sedang ‘usha’ kamu di tempat awam, jangan risau – I’m just admiring your make-up. Saya juga pencinta haiwan lebih-lebih lagi kucing. Bila tidak menulis, saya suka tonton all my favorite series seperti Sex and The City dan Gossip Girl (duh, of course!).

Celebrity Stalker