Perlindungan UV Dari Dalam dengan Tomato Emas - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Perlindungan UV Dari Dalam dengan Tomato Emas

Ada yang tak suka makan tomato? Tak perlu lagi paksa diri untuk makan sebiji tomato kerana manfaat Golden Tomato di dalam LAC Taut Sunshield hadir dalam serbuk yang enak!

Mudahnya tak perlu sapu dan tunggu meresap perlindungan UV pada wajah dan tubuh kerana kini kamu boleh makan saja perlindungan UV itu! LAC Taut Sunshield adalah serbuk perlindungan UV yang diperkaya dengan manfaat serbuk Golden Tomato 660 mg, perlindungan UV yang terbukti secara klinikal dengan penyerapan UV yang tinggi, dan juga Vitamin C. Boleh terus dimakan (ia larut di dalam mulut) atau dibancuh dengan air, seperti kamu ambil vitamin kamu setiap hari! Manfaatnya adalah…

  • Melindungi kulit daripada sinaran UVA & UVB dari dalam. Ia melindungi kulit daripada penuaan yang disebabkan oleh sinaran matahari. Mencegah selaran matahari, pigmentasi dan kulit mengendur akibat kerosakan matahari.
  • Mengurangkan sensitiviti kulit. Beri perlindungan UV yang jika tidak boleh menyebabkan kemerahan dan kerengsaan kulit.
  • Mencerahkan dan senadakan ton kulit. Golden Tomato membolehkan ton kulit lebih seragam dan mencerahkan kulit secara keseluruhan.
  • Dengan Vitamin C yang kaya dengan antioksidan untuk menyokong pengeluaran kolagen.


Bahan-bahan yang terkandung di dalamnya adalah serbuk jus tomato, tomato emas, D-xylitol, silikon dioksida, Vitamin C. Sesuai untuk vegetarian, adunan proprieti, tanpa pewarna tambahan.


Layari https://www.gnclivewell.com.my/en/shield-up-against-the-sun-with-taut-range/shield-against-the-sun-with-lac-taut-range.html untuk membeli produk GNC. Khas buat pembaca Cosmo, GNC menawarkan diskaun 40% untuk rangkaian TAUT dengan kod: LACTAUT 

Pertama kali berjumpa orang akan ingat saya garang (memang pun!) dan sombong (langsung tak!)… Tapi bila buka mulut, semua ‘hancur’. Beauty is my passion but I keep me natural most of the time. Menyanyi dalam kereta adalah terapi saya. I love music and travelling, jadi sila ajak saya jalan-jalan. Jangan serabutkan otak dengan perkara negatif, belajar untuk ‘let it gooo, let it gooo…’, kamu akan menjadi seorang yang lebih bahagia.

Beauty Guru