Perkara Lelaki Dambakan Di Kamar - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Perkara Lelaki Dambakan Di Kamar

Lebih 200 jejaka mengaku ‘semangat’ adalah ciri terpenting yang mereka cari pada diri wanita bila berada di ranjang (FYI: Kedua adalah keyakinan diri, dan ketiga adalah teknik). Cuba tip ini dan tunjukkan kepada suami yang kamu punya kualiti yang dia mahukan!

 

Foto: Shutterstock.com

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ucap Ayat Nakal

Ini tak bermakna kamu kena guna ayat-ayat kasar dan ganas yang boleh buatkan si dia sakit jantung bila mendengarnya! Just talk about sex… a lot. Puji kehebatannya di ranjang, cadangkan posisi baru untuk dicuba, atau ingatkannya malam pertama kalian yang cukup hot. Jika kamu katakannya dengan kerap, dia akan percaya yang kamu enjoy melakukan hubungan intim sama seperti dirinya!

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor