Percutian Terbaik Untuk Relaks Di Sekitar Melaka Dan Johor!
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Percutian Terbaik Untuk Relaks Di Sekitar Melaka Dan Johor!

Untuk menjadi lebih produktif dan gembira, kamu perlu menetapkan sekurang-kurangnya sekali dalam sebulan untuk bercuti atau berehat. Tak perlu peruntukan bajet sehingga ribuan ringgit, lokasi yang Cosmo cadangkan ini hanyalah disekitar negeri-negeri selatan tanah air.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Adventure Waterpark at Desaru Coast

Terletak di Desaru, Johor, perjalanan mengambil masa lebih kurang lima jam memandu dari Kuala Lumpur. Desaru Coast Adventure Waterpark baru sahaja menyambut ulangtahun pertama sejak pelancarannya pada tahun lalu.

Sesuai untuk percutian bersama keluarga dan si kecil, ia tampil dengan lima zon bertema iaitu Kids Ahoy, Penawar Falls, Penawar River, Shipwreck Reef dan Tidal Wave Beach. Berkeluasan sehingga 25 ekar dan mampu menampung kapasiti sehingga 12,000 pengunjung, menjadikan Desaru Coast Adventure Waterpark antara taman tema air terbesar di dunia!

Sempena meraikan ulangtahun pertamanya, kamu boleh menikmati diskaun pembelian tiket dengan harga hanya RM258 untuk empat keping tiket sehingga 20 Julai ini.

Info lanjut: www.desarucoast.com

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness