Pentingkah 'Keluhan Seksi' Di Kamar?
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Pentingkah 'Keluhan Seksi' Di Kamar?

Pentingkah ‘Keluhan Seksi’ Di Kamar?

Hubungan intim bukan semata-mata gerakan fizikal antara dua jiwa. Terdapat banyak perkara kecil yang boleh menyumbang lebih kenikmatan, antaranya moaning. Jangan biarkan ‘wayang’ kamu bersama suami menjadi bisu atau terlalu bingit!
Pentingkah 'Keluhan Seksi' Di Kamar?

Foto: Shutterstock.com

3 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

3) IKHLAS DARI HATI

Pernah tak perkara ini terjadi kepadamu: Saat kamu sedang rancak bersama suami, kamu mula berbual dengannya? Perkara ini sering terjadi ketika make-up sex. Saat itu kamu mula melontar soalan kepadanya dan gerakan bagai satu ‘hukuman’. Jawapan atau perbualan yang timbul ketika itu adalah sesuatu yang ikhlas dari hati kerana tubuh kamu sedang merasai nikmat sepenuhnya, minda kamu tidak dapat bertindak sama seperti ketika kamu dalam keadaan biasa.

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor