Pentingkah 'Keluhan Seksi' Di Kamar?
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Pentingkah 'Keluhan Seksi' Di Kamar?

Pentingkah ‘Keluhan Seksi’ Di Kamar?

Hubungan intim bukan semata-mata gerakan fizikal antara dua jiwa. Terdapat banyak perkara kecil yang boleh menyumbang lebih kenikmatan, antaranya moaning. Jangan biarkan ‘wayang’ kamu bersama suami menjadi bisu atau terlalu bingit!
Pentingkah 'Keluhan Seksi' Di Kamar?

Foto: Shutterstock.com

2 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

2) PENUNJUK TAHAP RANGSANGAN

Selain daripada cakaran dan tamparan (buat kamu yang sedikit ekstrem), bunyi keluhan juga antara petunjuk penting yang boleh buat suami tahu bahawa kamu sedang terangsang. Bagi lelaki, visual amat penting untuk perhebatkan lagi seks bersama isteri tapi ramai tidak tahu bahawa lelaki juga menggilai audio. Hubungan intim tanpa bunyi ibarat adegan tanpa kenikmatan dan perasaan.

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor