Penginapan Sempurna Di Kota Cinta, Paris - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Penginapan Sempurna Di Kota Cinta, Paris

Tak dinafikan kota Paris sering menjadi spot untuk berbulan madu atau bercuti. Sepanjang percutian Cosmo di sana, kami memilih untuk menginap di Hotel Le Cinq Codet. Sebaik melangkah masuk ke hotel ini, perkataan ‘wow’ terus terpacul dari mulut.  Mengapa? Jom baca.

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Jika kamu beminat nak kunjungi tempat-tempat menarik, apa kata kamu menempah hotel ini kerana ia terletak di kawasan kejiranan penduduk Paris. Lebih spesifik, Hotel Le Cinq Codet terletak di belakang The Army Museum. Hanya 10 minit dari Grand Palais jika kamu berbasikal dan 15 minit ke menara Eiffel jika berjalan kaki. Bukan itu saja, sepanjang percutian Cosmo agak mudah untuk mencari makanan kerana lokasi hotel ini berdekatan dengan Rue Cler.

Tubuh saja genit, tapi suara saya satu dewan boleh dengar (macam tertelan speaker!). Seorang yang periang dan suka record diri sendiri memasak, sesuailah dengan column saya – Lifestylist. Lavish holiday is so me. Nampak macam manja tapi can get the job done. Saya kaki karaoke dan orang kata suara saya seperti Ning Baizura. When it comes to navigation, I am the best!

Lifestylist