Nikmati Masa Rehat Kamu Bersama M Spa & Fitness
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Nikmati Masa Rehat Kamu Di Spa & Gimnasium Ini

Nikmati Masa Rehat Kamu Di Spa & Gimnasium Ini

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
M Spa

Rawatan spa yang mungkin berbeza berbanding spa yang lain, M Spa & Fitness menyediakan kaedah daripada negara timur dan barat dengan tujuan utama ialah demi kesihatan dan kesejahteraan tetamu mereka. Rawatan yang disediakan terbahagi kepada beberapa cara tradisional daripada negara timur iaitu menggunakan elemen logam, kayu, air, api dan bumi yang merujuk kepada peralihan musim yang terdapat di setiap negara. Rawatan yang disediakan juga merujuk kepada lima organ utama tubuh badan iaitu hati, jantung, limpa, paru-paru dan buah pinggang.

Antara rawatan utama yang kamu boleh dapatkan di spa ini adalah “The Temptress Divine” iaitu menggunakan elemen air yang fokus kepada ramuan daripada negara barat. Ramuan yang digunakan seperti lavender, biji anggur serta Champage dan mandian wain. “The Highmand Escape” di mana mereka menggunakan elemen kayu dan kombinasi garam hilmalaya, rosewood dan lada hitam.

Jangan lepaskan peluang kamu ya! M Spa & Fitness memperkenalkan rawatan terbaru untuk muka yang telah diperkenalkan oleh The Valmout Group Switzeland. Mereka telah mencipta teknik penjagaan kecantikan wajah yang lebih inovatif sejak 1985. Valmout lebih berpengetahuan terutamanya rawatan anti penuaan, melengkapkan bahan tradisional daripada Switzeland dengan teknik perubatan terkini. It’s good for you!

A woman who always smiles. And can be very scary if you drive her mad. Selalu percaya kepada prinsip, Execution Is King. Sedang obses ‘bikin’ badan sebab tiada yang lebih menggembirakan setiap wanita bila mereka tampil sihat dan ONS. Lepas dah cantik, inilah masanya ‘tayang’ dengan menggembara. Mahu terbang sebanyak negara yang mungkin kerana… life is an adventure! I agree to live life like there’s no tomorrow.

Editor