Nikmati Masa Rehat Kamu Bersama M Spa & Fitness
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Nikmati Masa Rehat Kamu Di Spa & Gimnasium Ini

Nikmati Masa Rehat Kamu Di Spa & Gimnasium Ini

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
A spark little dream that sparked into something more beautiful, antara kata-kata yang dapat digambarkan apabila kamu habiskan masa di M Spa & Fitness, Resort World Genting Highland.

Lupakan mengenai kerja kamu yang bertimbun itu dan  cuba cari sesuatu yang boleh merehatkan badan dan minda kamu! Hanya di M Spa & Fitness, Resort World kamu dapat mencari ketengan dalam kesibukan hari-hari kamu. M Spa & Fitness menyediakan pelbagai peralatan canggih di gimnasium serta perkhidmatan rawatan spa yang hebat untuk kesihatan dan kecergasan diri kamu. M Spa & Fitness Resort World Genting Highland is crown jewel of wellness! Apa yang  menarik spa dan gimnasium ini adalah untuk kamu dan si dia. Bawa pasangan kamu ke M Spa & Fitness untuk keluar daripada dunia kesibukan kamu. Check out apa yang menarik di sini.

A woman who always smiles. And can be very scary if you drive her mad. Selalu percaya kepada prinsip, Execution Is King. Sedang obses ‘bikin’ badan sebab tiada yang lebih menggembirakan setiap wanita bila mereka tampil sihat dan ONS. Lepas dah cantik, inilah masanya ‘tayang’ dengan menggembara. Mahu terbang sebanyak negara yang mungkin kerana… life is an adventure! I agree to live life like there’s no tomorrow.

Editor