Model Cantik Berusia 14 Tahun Mati Kerana Terlalu Kuat Bekerja!
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Model Cantik Berusia 14 Tahun Mati Kerana Terlalu Kuat Bekerja!

First of all, she was not supposed to work at the very young age! Kedua, kematian Vlada Dzyuba sangat menyedihkan kerana dikatakan terlalu penat bekerja.

Foto: The Siberian Times

Vlada, 14, model yang berasal dari Perm, Rusia berhenti sekolah dan terbang ke China dengan kontrak peragaan tiga bulan, kerana mahu mengejar cita-cita menjadi peragawati. Baginya, kerjaya itu mampu memberikannya kemewahan dengan cepat. Apatah lagi dia mempunyai pakej lengkap. Berwajah cantik, berketinggian 177 cm dan langsing, walaupun masih muda.

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

 

Semuanya bermula apabila Vlada tidak dibenarkan bekerja di usia terlalu muda di Moscow, apatah lagi sebagai peragawati. Vlada kemudian menerima tawaran hebat dari sebuah agensi di China melalui agensinya di Moscow. Ditawarkan kontrak peragaan selama tiga bulan, Vlada kemudian ke Shanghai dan menempah pelbagai kerja peragaan, termasuk Shanghai Fashion Week.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness