Miller Khan Buat Ain Edruce Gelisah Dan Bercelaru
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Miller Khan Buat Ain Edruce Gelisah Dan Bercelaru

Melissa tidak pernah menyangka yang dia akan bertemu semula dengan Ardiansyah, kekasih lamanya di kafe yang suatu ketika dahulu menjadi lokasi favorite mereka berjumpa. 

Lima tahun bukan jangka masa yang singkat. Mungkin kamu sendiri boleh melupakan bekas kekasih kamu. Tetapi pertemuan tidak dijangka itu menjentik hati Ardi dan Mel. Episod 1 – Inspirasi Cinta menyaksikan pertemuan itu membuatkan Mel resah dan keliru, namun Ardi seperti masih menyimpan perasaan kepadanya, walaupun perpisahan dulu bukan kehendak Mel.

Masih ingat di akhir babak episod satu? Ketika Ardi mahu menghubungi Mel semula? Adakah pertemuan mereka kembali adalah pilihan yang tepat? Siapakah yang sebenarnya menjadi penghalang hubungan mereka sebelum ini? Nantikan episod dua yang akan disiarkan pada 30 Mac ini eksklusif di www.inspirasi-cinta.com

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness