Memalukan! 8 Lagu Jlo Yang Sebenarnya Direkod Guna Vokal Penyanyi Lain
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Memalukan! 8 Lagu JLo Yang Sebenarnya Dirakam Guna Vokal Penyanyi Lain

Siapa sangka dakwaan mengatakan Jennifer Lopez tiada bakat menyanyi sebenarnya betul! Mungkin dia layak digelar penghibur (kerana bakat menari yang hebat) tetapi bukan sebagai penyanyi dengan vokal terbaik.

Media Hollywood serta beberapa orang dalam industri muzik mendedahkan JLo sebenarnya menggunakan vokal penyanyi lain ketika rakaman lagu. Malah salah seorang daripadanya, penyanyi Ashanti mengakui perkara itu. Jom check out lagu manakah yang dimaksudkan.

Prev1 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

Play Single kedua daripada albumnya berjudul J.Lo dilancarkan pada tahun 2000. Kamu mungkin tak perasan yang ia menggunakan suara penyanyi Christina Milian! Christina bukan saja salah seorang penulis lirik lagu itu, malah menyumbangkan suara untuk suara latar dan bahagian chorus. Ini bermakna JLo hanya menyanyikan bahagian yang mudah sahaja.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness