Masak Seperti Seorang Pro! - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Masak Seperti Seorang Pro!

Aktiviti hujung minggu kamu pasti lebih bermakna jika dapat pelajari sesuatu yang bermanfaat. Cosmo cadangkan kamu sertai kelas masakan yang kini semakin happening di sekitar ibu kota.

Foto: Shutterstock.com

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Starhill Culinary Studio Starhill Gallery

Muse Floor, 181 Jalan Bukit Bintang, Kuala Lumpur

Starhill Culinary Studio dibuka untuk berkongsi minat memasak dan keunikan pelbagai jenis masakan. Apa yang membezakan studio masakan ini daripada yang lain adalah ia cukup besar dan boleh memuatkan seramai 25 peserta dalam satu masa. Di samping itu, mereka turut menyediakan pelbagai resipi masakan seperti makanan Melayu, Nyonya, Cina, Mamak, Barat, Itali, Jepun, pembuatan roti juga coklat. Kelas masakan yang paling digemari ialah pembuatan coklat, macaroon, dim sum dan Japanese bento. Untuk lebih maklumat berkenaan Starhill Culinary Studio, klik www. starhillculinarystudio.com.

Tubuh saja genit, tapi suara saya satu dewan boleh dengar (macam tertelan speaker!). Seorang yang periang dan suka record diri sendiri memasak, sesuailah dengan column saya – Lifestylist. Lavish holiday is so me. Nampak macam manja tapi can get the job done. Saya kaki karaoke dan orang kata suara saya seperti Ning Baizura. When it comes to navigation, I am the best!

Lifestylist