Many, Many, Many Produk Kecantikan di Sephora - Page 4 of 5 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Many, Many, Many Produk Kecantikan di Sephora

4 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Wow, So Glam! (Nak pergi mana tu?)

Nak keluar bukan sekarang, tetapi bila tiba masanya, inilah squad kecantikanmu untuk malam itu! GHD Helios Professional Hairdryer membolehkan kamu keringkan dan gayakan rambut dengan pantas dan mudah. Teknologi AeroprecisTM membolehkan kawalan yang lebih tepat untuk hasil seperti di salun. Motor 2200 Watt yang lebih ringan juga membolehkan kamu keringkan rambut dengan lebih cepat. Who needs concealer? Everybody. Tarte Shape Tape™ Glow Wand, RM105 adalah gabungan penyamar dan highlighter yang boleh dipakai sendirian, selepas penyamar, dicampur dengan pelembap atau primer dan oles pada bahagian wajah yang lebig menonjol serta bahu dan dada. Becca Cosmetics Light Shifter Brightening Concealer, RM140 tidak kurang hebat yang kamu boleh gunakan untuk mencerahkan, menyamar, mengaburi dengan tekstur yang ringan.

Now it’s all about your lips. Mula-mula oleskan Marc Jacobs Beauty Hydrating re(cover) Coconut Lip Oil, dengan khasiat kelapa dan Vitamin E melembapkan dan melembutkan kulit. Kemudian kamu warnalah bibir ikut suka dengan Hourglass Confession™ Ultra Slim High Intensity Refillable Lipstick, RM170, a creamy rich texture dengan kemasan satin, atau Natasha Moor Molten Matte Liquid Lipstick, RM95 yang melembap, berpigmen tinggi dan bertahan sehingga 12 jam. Dan sebelum kamu keluar, a light dusting of Anastasia Beverly Hills Loose Setting Powder, RM170 sets it all.

Pertama kali berjumpa orang akan ingat saya garang (memang pun!) dan sombong (langsung tak!)… Tapi bila buka mulut, semua ‘hancur’. Beauty is my passion but I keep me natural most of the time. Menyanyi dalam kereta adalah terapi saya. I love music and travelling, jadi sila ajak saya jalan-jalan. Jangan serabutkan otak dengan perkara negatif, belajar untuk ‘let it gooo, let it gooo…’, kamu akan menjadi seorang yang lebih bahagia.

Beauty Guru