Many, Many, Many Produk Kecantikan di Sephora - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Many, Many, Many Produk Kecantikan di Sephora

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse
Bosankah #dudukdirumah ? Jom kita lihat apa yang terbaru di Sephora… Walau sekadar cuci mata!

Tak perlulah rasa gundah gulana duduk di rumah kerana banyak yang boleh kamu lakukan yang selama ini tidak sempat untuk dilakukan. Luangkan lebih masa dengan keluarga, rehat secukupnya, tonton TV sepuasnya dan jangan pula tak mengaku jari-jemarimu juga rancak online shopping! (siapa baru beli egg beater nak buat dalgona coffee?)

Masa yang ada ini juga waktunya untuk kamu belai diri, beri lebih perhatian kepada kulit, up skills solekan dan cuba produk baru! Sephora Malaysia ada lebih 40 jenama eksklusif untuk kamu explore seperti Anastasia Beverly Hills, Drunk Elephant dan Kristen Ess. Daripada pembayang pipi dengan tesktur baru ke panduan penjagaan rambut, hinggalah penjagaan kulit yang bakal buat kulit lebih menawan, Sephora Malaysia menawarkan pelbagai pilihan untuk setiap keperluan berbeza! We picked some we think you’ll love! Jom lihat apa yang kami ada…

Pertama kali berjumpa orang akan ingat saya garang (memang pun!) dan sombong (langsung tak!)… Tapi bila buka mulut, semua ‘hancur’. Beauty is my passion but I keep me natural most of the time. Menyanyi dalam kereta adalah terapi saya. I love music and travelling, jadi sila ajak saya jalan-jalan. Jangan serabutkan otak dengan perkara negatif, belajar untuk ‘let it gooo, let it gooo…’, kamu akan menjadi seorang yang lebih bahagia.

Beauty Guru