Manfaat Terapi Garam Untuk Tubuh Kamu
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Manfaat Terapi Garam Untuk Tubuh Kamu

Garam telah lama digunakan dalam perubatan alternatif tradisional dan moden. Garam yang dimaksudkan bukanlah garam komersial yang digunakan dalam masakan, sebaliknya garam yang dikenali sebagai garam gred farmaseutikal.

Prev1 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

Bagaimana terapi garam ini dapat membantu mengurangkan gejala penyakit dalam tubuh? Bagaimana ia digunakan dan apakah kaedah rawatan ini? Cosmo berkesempatan mencuba terapi garam yang bertauliah di Malaysia iaitu HaloRoom. Terletak di Neo Damansara, Cosmo bertemu dengan pengasas bersama rawatan terapi garam ini, Mr MJ Hor.

Hai Mr MJ, boleh terangkan dengan terperinci mengenai rawatan terapi garam ini?

Rawatan ini menggunakan garam untuk memperbaiki sistem pernafasan dan kulit secara semulajadi dan meningkatkan imunisasi tubuh dengan selamat dan santai tanpa menggunakan sebarang ubat atau prosedur yang menyakitkan.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness