Maksimumkan Kepuasan Seksual Dengan Lima Deria Ini - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Maksimumkan Kepuasan Seksual Dengan Lima Deria Ini

Maksimumkan Kepuasan Seksual Dengan Lima Deria Ini

Again…sex is not about physical penetration only! Ia sebenarnya melibatkan lima deria semula jadi manusia. Apakah yang dapat memaksimumkan kepuasan seksual kamu dan suami di kamar? Cosmo ada rahsianya!

 

Maksimumkan Kepuasan Seksual Dengan Lima Deria Ini

Foto: 123rf.com

 

Percaya atau tidak, hubungan intim sebenarnya melibatkan lima deria yang dimiliki setiap orang, daripada penglihatan, suara, bau-bauan, sentuhan dan deria rasa di lidah kamu. Sayangnya, ramai pasangan tidak mengambil peluang untuk maksimumkan kesemua deria ini ketika berintimasi. Alasannya? Malas untuk bereksperimen, tergesa-gesa, malu atau tidak tahu bahawa deria memainkan banyak peranan untuk mencipta aksi ranjang yang lebih berkualiti. Buat kamu yang mahu cuba bermain cinta dengan lima deria ini, jadikan tip Cosmo ini sebagai panduan.

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

1) Pandangan

Pastikan kamu memiliki suasana yang sesuai untuk sesi hangat bersama. Siapkan kamar untuk hasilkan suasana menggoda. Kemas terlebih dahulu persekitaran bilik tidur dan rapikan katil kamu yang mungkin berselerak. Matikan lampu utama dan pasang cahaya yang lebih redup dan malap seperti lilin di seluruh bilik. Sediakan juga pakaian dalam yang menggoda dan seksi yang mampu menangkap mata serta nafsu suamimu. Ketika sedang asyik bersama, jangan malu untuk tayang tubuhmu. Berikan pandangan menggoda sekali gus perhatikan setiap inci tubuh suamimu dan biarkan diri kamu tergoda kerananya.

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert