Makan Malam Bersama Fattah Amin & Teman Istimewa! - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Makan Malam Bersama Fattah Amin & Teman Istimewa!

153_1602 MK0216 Call of Entry Dinner Date With Anzalna (2)

Dalam 50 patah perkataan, nyatakan kenapa kamu ingin membawa bersama pasangan atau teman baik kamu untuk makan malam bersama Fattah Amin dan teman istimewa dan berpeluang memenangi “makeover” dari Dior khas untuk majlis makan malam ini!

E-mel jawapan kamu ke [email protected] dengan subjek Makan Malam Bersama Fattah Amin dan teman istimewa berserta nama penuh, nombor I/C, nombor telefon dan gambar.

Terma & Syarat:
Peraduan ini terbuka kepada semua penduduk Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas kecuali kakitangan Blu Inc Media Sdn Bhd. Cosmopolitan dan penaja berhak untuk menerbitkan dan memaparkan nama dan gambar peserta untuk tujuan pengiklanan dan publisiti. Hadiah tidak boleh ditukar dengan wang tunai. Pemenang akan ditentukan oleh pihak Cosmopolitan.

A woman who always smiles. And can be very scary if you drive her mad. Selalu percaya kepada prinsip, Execution Is King. Sedang obses ‘bikin’ badan sebab tiada yang lebih menggembirakan setiap wanita bila mereka tampil sihat dan ONS. Lepas dah cantik, inilah masanya ‘tayang’ dengan menggembara. Mahu terbang sebanyak negara yang mungkin kerana… life is an adventure! I agree to live life like there’s no tomorrow.

Editor