Luahan Hati Waris Suspek Kebakaran Tahfiz
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Luahan Hati Waris Suspek Kebakaran Tahfiz

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse
Tiada yang lebih perit apabila mengetahui orang yang kamu sayangi meninggal dunia berpunca daripada dendam dan perbuatan individu lain. KLIK SETERUSNYA!

Foto: Harian Metro

Adakah permohonan maaf sudah cukup untuk melupakan? Bayangkan jika maaf yang dihulurkan terlebih awal sebenarnya mampu menyelamatkan nyawa orang yang kamu sayangi! Betullah, ego dan dendam membuatkan kamu lupa untuk berfikir secara waras.

Menerusi artikel daripada Harian Metro, waris salah seorang suspek ‘pembunuhan’ kejam itu berjaya dijejaki namun identitinya dirahsiakan atas faktor keselamatan. Hanya ungkapan “Minta Maaf” yang mampu diungkapkan oleh waris empat remaja yang menjadi suspek punca kebakaran sehingga mengorbankan 23 nyawa pelajar di Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah, Jalan Keramat Hujung, Khamis lalu.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness