Lifestylist - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Cosmo cadangkan kamu ke sini selepas tamat PKP nanti!

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Tarik dan hembus nafas jika kamu berasa tidak begitu baik pada hari ini

Dengan tempoh berkurung yang telah dilanjutkan, Covid-19 bukanlah perkara yang boleh diambil remeh. Ikuti langkah ini kerana lebih baik mencegah sebelum terlambat! Fotot: et.edu 1.Kamu harus kerap mencuci tangan dengan sabun sekurang-kurangnya 20 saat setiap basuhan. Jadikan ini sebagai tabiat kamu. 2. Elakkan

Jom intai perkara yang bakal kamu lalui bulan ini. Untuk suka-suka saja!

Gantikannya dengan ayat positif yang benar-benar menaikkan mood dan semangat!

Peluklah selagi boleh untuk tingkatkan hormon gembira kamu tu ya!

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Malam Tahun Baru Cina kamu pasti lebih bermakna jika bersantap di sini.

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Cuba kuiz ini dan lihat sama ada kamu wanita dambaan atau sebaliknya

Go out or stay in? Parti atau tidak? Cosmo senaraikan apa perlu kamu lakukan di spot pilihan kami ini.

Sekarang dah mudah nak belikan hadiah untuk yang tersayang!

Jom intai perkara yang bakal kamu lalui bulan ini. Untuk suka-suka saja!

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Ya, dunia ini boleh jadi tempat paling membosankan, terutama jika kamu terperangkap dalam 9-to-6 desk job!

Bila kali terakhir kamu ambil cuti panjang dan pergi melancong untuk rehatkan tubuh dan minda? Mungkin dah tiba masanya

Mungkin kamu rasa kehilangan kerana tiada lagi work buddy atau dalam diam sedang bergembira kerana sudah lama mahu ambil jawatannya

Jom intai perkara yang bakal kamu lalui bulan ini. Untuk suka-suka saja!

Tidak sukar pun untuk kekal fokus di pejabat agar momentum kerjamu tidak ‘ke laut’.

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Ada kalanya kamu tak perasan pun perkara yang dah biasa kamu lakukan itu sebenarnya menyalahi etika.

Kamu selalu ambil risiko dalam hidup? Hmm, kamu memang berani!

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Kamu terlalu obses dengan teknologi sehingga mengabaikan diri dan orang sekeliling? Cuba kuiz ini untuk tahu kebenarannya.

Jom intai perkara yang bakal kamu lalui bulan ini. Untuk suka-suka saja!

Jom intai perkara yang bakal kamu lalui bulan ini. Untuk suka-suka saja!

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami. Foto: Depositphotos Tersembur Pula! “Saya keluar dengan jejaka yang baru dikenali menerusi Tinder untuk sesi makan malam. Sampai saja di restoran, kami terus pesan makanan. Tak lama selepas itu, pesanan kami tiba. Saya

Sekerap mana kamu belek wajah dalam cermin? Haa, mengaku cepat!

Cuba kuiz ini untuk tahu kamu seorang yang matang dalam membuat keputusan atau sebaiknya.

Jangan percaya gembar-gembur ini! Nasihat ini akan bantu kamu dari semasa ke semasa.

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Mengapa ia terjadi dan bagaimana untuk tangani? Cosmo ada jawapannya!

Jom intai perkara yang bakal kamu lalui bulan ini. Untuk suka-suka saja!

Jom intai perkara yang bakal kamu lalui bulan ini. Untuk suka-suka saja!

Tidak mendengar khabar daripada majikan berpotensi selepas sesi temu duga lebih mengecewakan berbanding ditinggalkan Tinder match!

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Jika lelaki ada ‘bros code’, wanita pula ada ‘sisters before misters’.

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Kamu mudah melenting walaupun disebabkan perkara kecil?

Cuba kuiz ini untuk tahu sama ada kamu bertepuk sebelah tangan atau sebaliknya.

Tip harungi hari pertama (dan bulan pertama) dengan mudah dan positif.

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Tahu tak bercuti sebenarnya boleh beri pelbagai manfaat buat kesihatan kamu?

Sedang scroll feed Instagram sambil mencari destinasi percutian akan datang? Ini untuk kamu.

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Kamu rasa 'cukup jantan' dengan si dia? Let’s find out…

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Berbaloi, sedap dan berpatutan harganya untuk set makan tengah hari.

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

What’s the point being all cool and pretty, tapi tidak ‘berisi’?

Jangan menangis di bucu katil sambil tengok gambar orang pergi bercuti di Instagram.

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Simpan telefon bimbit kamu dalam safety box agar ‘penyakitmu’ ini tidak melarat!

Pembaca Cosmo kongsikan pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Tahun ini, cuba jadi lebih ceria walau berdepan saat sukar di pejabat.

Kamu wanita yang bagaimana - seksi, spontan atau membosankan?

Sebelum merancang percutian, ketahui keistimewaan enam destinasi yang Cosmo senaraikan.

Rutin setiap hari boleh jadi lebih menggembirakan dengan helah ini.

Pembaca Cosmo kongsi pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Pembaca Cosmo kongsi pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Pembaca Cosmo kongsi pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Mahu rejuvenate? Cosmo pilih Ombak Resorts untuk refresh diri.

Pembaca Cosmo kongsi pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Ini antara tabiat yang boleh membantutkan perkembangan kerjaya kamu.

Pembaca Cosmo kongsi pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Pembaca Cosmo kongsi pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Pembaca Cosmo kongsi pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Roller coaster pilihan Cosmo di seluruh dunia. Ada berani?

Pembaca Cosmo kongsi pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Pembaca Cosmo kongsi pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Ketahui punca kamu tidak boleh fokus dan bagaimana untuk kosongkan mindamu. 

Pembaca Cosmo kongsi pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.

Teringin hi-tea tapi bajet bawah RM100? Cuba hotspot pilihanCosmo.

Kamu boleh menjadi cool dan classy dengan panduan Cosmo womanhood 2018!

Pembaca Cosmo kongsi pengakuan nakal dan memalukan yang pernah dialami.