Lelaki Dambakan 4 Perkara Ini Daripada Kamu, Jangan Buat Tak Endah - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Lelaki Dambakan 4 Perkara Ini Daripada Kamu, Jangan Buat Tak Endah

Lelaki Dambakan 4 Perkara Ini Daripada Kamu, Jangan Buat Tak Endah

Tak sesukar yang kamu bayangkan pun!

Lelaki Dambakan 4 Perkara Ini Daripada Kamu, Jangan Buat Tak Endah

Foto: Depositphotos.com

1. Petunjuk – Jangan berharap si dia faham semua yang kamu mahu. Beri petunjuk apa yang kamu suka dan apa yang kamu ingin dia lakukan. Jangan sangka dia dapat baca hati kamu.

2. Pujian – Sesekali beri pujian ketika dia sedang memerhati kamu. Secara tak langsung kamu buat dirinya rasa dihargai. Nyatakan juga apa yang kamu suka tentang dirinya.

3. Tak ada tekanan – Setiap kali lepas bergaduh, cuba gaya baru bercinta untuk semarakkan lagi perhubungan tersebut. Jika sebelum ini asyik tonton wayang di pawagam mungkin selepas ini boleh lakukan aktiviti outdoor?

4. Percaya diri sendiri – Ini paling penting! Buang jauh-jauh rasa insecure, jangan sebut kekurangan kamu apatah lagi jika dia tak perasan. Cuba perbaiki diri dari semasa ke semasa.

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor