Lakukan 8 Regangan Mudah Ini Untuk Tubuh Yang Sihat Dan Bertenaga
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Lakukan 8 Regangan Mudah Ini Untuk Tubuh Yang Sihat Dan Bertenaga

Terlalu malas ataupun tiada masa untuk bersenam, sehingga membuatkan tubuh kamu lesu dan tak bermaya? Cosmo ada jalan penyelesaiannya. Hanya lima minit setiap hari, regangan mudah ini mampu mengubah mood dan kesihatan kamu.

Duduk dalam masa yang lama di pejabat membuatkan otot dan tubuh kamu menjadi lesu. Ini menyebabkan darah tidak mengalir dengan lancar seterusnya menjadikan kamu tidak produktif dan mudah letih. Come on girls, get up and do it now!

Sumber: Majalah Jelita

8 of 8Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

The Restorative Pose

Regangan paling mudah yang boleh anda lakukan sebelum tidur selama lima minit. Ia melancarkan perjalan darah ke seluruh tubuh. Kamu pasti terkejut dengan kehebatan regangan ini kerana ia bukan sahaja membuatkan kamu tenang, tetapi juga membantu membuatkan kamu tidur dengan lena. Selain itu, ia juga melegakan pergelangan kaki, menenangkan minda, meningkatkan sistem penghadaman serta melegakan sakit kepala.

Foto: depositphotos.com

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness